Segueix-nos

  Segueix-nos: Instagram

Historia 1Voragran és una empresa familiar fundada l’any 1963.

Tot s’inicia en un petit taller mecànic on, per iniciativa de Pere Xifra, es construeix el primer forn de fusió. La finalitat d'aquest forn era fabricar unes politges de disseny i marca pròpia. Va ser amb les politges MIX que l’empresa va agafar impuls en el camp de la fundició del ferro que ens ha permès arribar fins avui.

 Al 1970 en Manel Xifra, amb cooperacions amb altres empreses del sector del motor, comença una nova etapa de Voragran. Gràcies a això l’empresa va sortir a fer negocis a l'estranger i es va especialitzar en la fabricació de cilindres per motocicletes i peces industrials més complexes com fogons de cuines industrials, conductes de gas, reductors… i un munt d’articles més en el camp de la peça industrial. 

Historia 2Actualment l’empresa està regentada per la tercera generació amb en Manel Xifra (fill) al capdavant de la línia de producció. Es continua amb la mateixa línia en el camp de la peça industrial però el nostre continu afany d'evolució ens ha portat a iniciar un nou camí. Des de fa uns anys tenim oberta un línia de foneria artística en la que col.laborem estretament amb diferents artistes aportant-los la nostra experiència de més de 20 anys en el món de la foneria.

¿Te gusta esta Web? Claro, es Joomla!